O NAS

Annabis je dinamično, inovativno podjetje, ki se ukvarja z razvojem, proizvodnjo in prodajo visoko kakovostnih
izdelkov iz konoplje in prehranskih dopolnil. Nudimo kakovosten nabor izdelkov za široko uporabo. Naši izdelki so plod dolgoletnih raziskav in aktivnega raziskovanja učinkov konoplje. Visoka raven specializacije, strokovnost in usmerjenost k uporabniku so omogočili dinamičen razvoj našega podjetja in njegovo umestitev med ključne akterje na trgu.

Osnovno vodilo našega poslovanja je, da z doslednim izpolnjevanjem vseh pravnih predpisov, ki se nanašajo na varstvo okolja in izvajanje preventivnih ukrepov pri porabi in uporabi energije, surovin ter odpadkov, zmanjšamo vpliv naše dejavnosti na okolje

Arthrocann Annabis
Arthrocann Annabis

ZNANJE

Naše znanje temelji na izkoriščanju zdravilnih lastnosti konoplje in drugih naravnih aktivnih učinkovin. Konoplja slovi po svojih protivnetnih, zdravilnih, antibakterijskih in protivirusnih lastnostih. Prav tako pomaga pri lajšanju in odpravljanju številnih bolezni kože in neprijetnih simptomov, ko jo nanesemo lokalno, v obliki tinkture ali mazila. Konoplja se je izkazala za zelo učinkovito pri lajšanju bolezni kože in različnih simptomov, ki jih povzročata sodobni način življenja in staranje. Naravna konoplja nima znanih škodljivih stranskih učinkov.V certificiranih sortah industrijske konoplje, ki jih uporabljamo za proizvodnjo kozmetike, ni prisotnih psihoaktivnih snovi. Naši izdelki, ki vsebujejo omenjene sorte konoplje, so popolnoma varni in ne povzročajo odvisnosti ter nimajo zdravstvenih posledic.

Psychoactive compounds are not present in the certified technical hemp varieties we use for cosmetics manufacture. Our preparations based on these hemp varieties are entirely safe and there is no reason to be afraid of habit-forming substances and health consequences.

INOVACIJE IN RAZVOJNI PROCESI

Zaradi priljubljenosti naših izdelkov na različnih trgih, nenehno širimo nabor izdelkov. Naša pozornost je torej usmerjena v raziskave in razvoj novih izdelkov. Inovacije so ključni dejavnik našega uspeha. Raziskovalne dejavnosti izvaja ekipa izkušenih strokovnjakov, raziskovalcev v sodelovanju s partnerskimi podjetji, raziskovalnimi inštituti, šolami in univerzami po Češki in v tujini. Zakonodajna odobritev in preskušanje novih izdelkov se izvaja v akreditiranih laboratorijih.

PROIZVODNJA

Vsa naša proizvodnja se nahaja v Evropski uniji in poteka v certificiranem laboratoriju, ki je leta 2008 tudi pridobil certifikat ISO 9001:2008. Poleg tega smo imetniki GMP certifikata proizvajalca medicinskih izdelkov, ki potrjuje, da so medicinski pripomočki in zdravila za uporabo v humani medicini izdelani po načelih dobre proizvodne prakse. Nadzor kakovosti proizvodov je osrednji poudarek naše proizvodne prakse. Cilj vseh naših procesov je zagotavljanje izdelkov, ki so varni, učinkoviti in ustrezne kakovosti. Kontrola kvalitete se ne osredotoča samo na končni izdelek, ampak se izvaja na vseh nivojih proizvodnje in se začne s testiranjem surovin ter nadaljuje s kontrolo postopkov celotnega proizvodnega procesa. Vsi delavci, vključeni v proizvodni proces, imajo redno usposabljanje na področju higiene, varnostnih predpisov in proizvodnih procesov.

NAŠE POSLANSTVO

robin-kazik-c
“Naše poslanstvo je, da trgu ponudimo najkakovostnejše izdelke iz konoplje in s tem izboljšamo kvaliteto življenja naših strank, ki aktivno skrbijo za svoje zdravje.”

Robin Kazik, Ph.D. Annabis founder CEO

NAŠE VREDNOTE

  • Spoštovanje posameznika in konkurence
  • Glavna pozornost je namenjena našim strankam
  • Nadstandard v vsem, kar počnemo

Osredotočeni smo predvsem na področje raziskav in razvoja novih izdelkov. Inovacije so ključ našega uspeha. Raziskovalne dejavnosti, ki jih izvaja ekipa izkušenih raziskovalcev v sodelovanju s podjetji, raziskovalnimi inštituti in univerzami, tako na Češkem in v tujini.